Vores direktør er blevet minister

ViewWorld logo
ViewWorld logo

Jeg har i et års tid haft den store ære at være bestyrelsesformand i ViewWorld ApS og Jeg har også selv investeret lidt penge i selskabet.

ViewWorld har udviklet et smartphone baseret rapporteringssystem, der kan sikre hurtig, effektiv indsamling af tekst, billeder, video, lyd, stregkoder og med ét klik gøre det tilgængeligt i rapporter, på hjemmesider og i databaser. ViewWorld er udviklet i samarbejde med Dansk Røde Kors, CARE Danmark og Folkekirkens Nødhjælp og har sikret en stabil kundebase.

Men vores direktør er blevet minister. Derfor søger vi en ny stærk direktør, der kan stå for

CFB Businesscard
CFB Businesscard

ledelse, salg og strategi. Den bedste m/k har startup erfaring og et godt netværk indenfor NGO verdenen. Har du mod på en lille innovativ virksomhed med et godt produkt og en god sag? Vi kan tilbyde et spændende job og andel af virksomheden, hvis du gør det godt.

Send mig en mail, hvis du selv er interesseret, eller måske kender et godt emne!

  1. Dr. Sand avatar
    Dr. Sand

    Kender måske en fyr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *