Telmore køber mobilselskabet M1

m1
m1

Telmore, som er en del af TDC koncernen, forstærker sin position som Danmarks største online teleselskab med købet af mobilselskabet M1.

Telmore fortsætter sin positive udvikling og har i dag købt mobilselskabet M1. M1 fortsætter med samme ledelse, samme ansatte i samme kontorer i Aalborg. Telmore og M1 står begge stærkere både teknisk og praktisk, ligesom M1 vil kunne få adgang til fordelene i et nært stordrifts-samarbejde med Danmarks største online-selskab.

– M1 har haft følere ude i markedet gennem en virksomhedsmægler, og vi har af flere grunde vist interesse og nu indgået en aftale. M1 bygger på samme netværk som os, kunderne kan beholde deres SIM-kort, vi bevæger os i præcis samme online-verden og M1 passer fint ind som vækst i vores forretningskoncept. Derfor er det en fornøjelse vi får flere kolleger at samarbejde med i hverdagen. Jeg er glad for, at valget fra M1 er faldet på os, vi passer godt sammen og vi taler samme sprog, siger Telmores adm. direktør Allan Christiansen, som bliver ny bestyrelsesformand for M1.

M1 har i dag en omsætning på over 100 millioner kroner og over 100.000 kunder. Det er denne omsætning Telmore ser som endnu et vækstpotentiale, sammen med 20 medarbejdere i Aalborg. De to selskaber supplerer hinanden godt geografisk og er samlet en forstærket position som Danmarks største online-teleselskab. Begge parter er enige om ikke at offentliggøre handelsprisen.

Læs Telmores pressemeddelelse her.

Telmore er landets største online forhandler af mobiltelefoner og tilbehør. Telmore har over 700.000 kunder og omsatte i 2008 for 991 millioner kroner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *