Atea køber Calamus Danmark

calamus
calamus

Atea har i dag indgået aftale om at overtage Calamus Danmark, som er en af Danmarks største leverandører inden for videokonferenceløsninger, AV-løsninger og interaktive whiteboards.

Calamus Danmark havde en omsætning på DKK 206 mio. og driftsresultat på DKK 10,5 mio. i 2008/09, og der forventes vækst på 7-8 procent i omsætningen og en god resultatfremgang i det regnskab, der slutter i marts 2010.

”Calamus Danmark er et godt køb for Atea, fordi Calamus Danmark vil styrke Atea inden for vores i forvejen voksende forretning på videokonference- og AV-løsninger. Vi bliver dermed Danmarks mest kvalificerede og største leverandør på området. Kulturelt og forretningsmæssigt passer vi rigtig godt sammen, og vi har store forventninger til de ekstra resultater, der kommer ud af at føre Calamus Danmark og Atea sammen,” siger direktør Jan Elbæk i en pressemeddelelse på Ateas hjemmeside.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *