Norriq satser på børsnotering i 2015

norriq
norriq

IT-selskabet Norriq, som for to år siden blev stiftet af Bo Martinsen med hjælp fra færøske investorer, satser nu på en børsnotering i 2015. Selskabet ejes af det færøske Formula International, som blandt andre Eik Banki og det statsejede Føroya Tele står bag.

Norriq sælger skræddersyede IT-systemer, der er udviklet på toppen af Micosofts Dynamics-løsninger. ”Det er faktisk en platfodet og ligetil strategi, vi ligger simpelthen i slipstrømmen af Microsofts strategi,” udtaler Bo Martinsen til Børsen.

På trods af finanskrisens generelle afmatning har Norriq 400 medarbejdere og en pipeline, der er 28 pct. større end sidste år. Situationen er ifølge Bo Martinsen dog alligevel ikke optimal. Danske virksomheder lider under den finansielle krise og Norriq arbejder derfor med en fleksibel og internationalt orienteret medarbejderstyrke, der skal rulle den danske model ud på virksomhedens andre markeder. Succesen andre steder i verden skal således supplerer den svage vækst på det danske marked, forklarer Bo Martinsen til Børsen.

Norriq har en målsætning om at runde 1.500 medarbejdere på fem år og at gå på børsen i 2015. Ifølge Bo Martinsen har Norriq en målsætning om, at være blandt Microsofts tre største partnere på Dynamics globalt set. I dag er Norriq nummer 26 på verdensplan.

Bo Martinsen satser på at have en klar strategi, der er nem at kommunikere. ”Vi har én dagsorden og ét budget, og det er det, vi kommunikerer hele vejen rundt, ellers kan vi ikke fokusere. I stedet for at gå og bekæmpe hinanden internt må man hæve sig lidt op og se hvad der er bedst for virksomheden, så man kan få nogle flere kugler i kassen,” siger Bo Martinsen, der forsøger at udøve en skandinavisk ledelsesstil.

Norriq har i øjeblikket stor succes med deres bryggeriløsning og ifølge Børsens artikel d. 4. december 2009, har Norriq i øjeblikket kontakt med verdens 20 førende bryggerier, herunder Heineken og Norriq vil investere store summer i netop det forretningsområde det kommende år.

Kilde: Artikel i Børsen den 4. december 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *