Erhvervsservice Odense og iværksætteri

Erhvervsservice Odense
Erhvervsservice Odense

Erhvervsservice Odense er en enhed under Odense kommune, der arbejder for en sund erhvervsudvikling i Odense-området:

Vi rådgiver iværksættere og etablerede virksomheder. Vi tager initiativ til nye erhvervsfremmeprojekter og netværk. Og vi tilbyder kurser, foredrag og seminarforløb. Alt sammen med de formål at styrke erhvervsudviklingen og øge beskæftigelsen i kommunen. Samtidig arbejder vi på at tiltrække nye virksomheder til byen.

Erhvervsbladet har i denne uge en artikelserie, der dækker den iværksættermesse, som Erhvervsservice Odense afholder hvert år, og en omtale af nogle af de IT-startups, som gennem årerne er blevet præsenteret på denne messe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *