Startup School: Højværdi seminar

Hvis man nogensinde skulle få den ide at deltage i et seminar om at Internet startups, så tror jeg, at det er svært at finde noget, der matcher det program med de talere (Startup School), som Y Combinator formå at sætte sammen som led i sin ultra moderne startup incubator eller ruge kasse.

Man må sige, at de fleste andre inkubatorer eller andre former for investorers (i hvert fald dem, som jeg kender, hvilket jo også siger noget om mit eget netværk 🙂 ) påstand om at give adgang til netværk blegner en del i sammenligning hermed.

  1. Richard Blackham avatar

    Great presentation. What a divide there is to cross from ‘Being European’.
    What characterizes this presentation most significantly is the ease with which entrepreneurs, technologists and funders communicate and support one another as a community. Will this ever be the Danish story or will ivory tower protectionism continue to prevail to the detriment of all?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *