Old media talentløshed

Jeg er en trofast læser af Weekavisen gennem mange år, og jeg har længe båret over med, at WeekAvisens tilstedeværelse på nettet har været så ringe, at man hellere så glæde sig over den papirbaserede udgaves fine indhold og så glemme alt om en Internet udgave eller anden brug af nye medier.

Stor var min glæde så, da WeekendAvisen her for nyligt annoncerede på sit web-site, at man nye kunne hente en lydversion eller podcast udgave ned af avisen. Godt nok havde jeg kun helt tilfældigt fået opmærksomhed herpå, da jeg vel nærmest ved en fejl besøgte web-sitet. Jeg har nemlig nu i mere end 18 måneder fuldstændig ophørt med at læse den papirbaserede udgave af The Economist, idet jeg nu hver uge på løbebånedet eller andet sted får lyttet mig igennem den helt igennem fremragende lydversion af bladet.

Men ak. Nu har jeg forgæves prøvet af få adgang til lydversion af WeekendAvisen. selvom jeg intaster mit abonnementsnummer sker der absolut intet. På at besøge siden http://www.weekendavisen.dk/artikler/weekendavis/lyt-til-weekendavisen. Oplysningerne er sparsomme, og der er absolut ingen hjælp at hente, når man prøver at indtaste sit abonnementsnummer. Totalt talentløs brugeroplevelse!

De gode folk hos WeekendAvisen burde nok – lidt lige som Economist har gjort – ganske enkelt outsource lydudgaven til et andet firma, der kan finde ud af levere varen over nettet!

Technorati Tags:
,

 1. Troels Arvin avatar
  Troels Arvin

  En lydudgave af Weekendavisen (eller Information) ville være et hit for mig. Jeg (som er opflasket med daglig avislæsning) har gentagende gange forsøgt mig med at abonnere på aviser, men sjældent er aviserne blevet åbnet. Til gengæld hører jeg samlet set typisk 1½ times podcast om dagen på vej til/fra arbejde og under opvask/tøjophængning, m.v.

  Jeg anede ikke, at The Economist fandtes i en lydudgave. Har netop hentet seneste udgave, og glæder mig til at pakke den ud.

  Jeg håber, at du på et tidspunkt kan følge op med en historie om, at tingene nu virker hos Weekendavisen.

 2. Steffen Christensen avatar
  Steffen Christensen

  Jeg vidste heller ikke, at det fandtes — men til gengæld virkede indlogningen uden problemer for mig. Jeg indastede mit 10-cifrede abonnementsnummer, trykkede på Hele Avisen, overførste til iPhone. Og så ud i verden.

  Tak for tippet.

  (Tror i øvrigt, at det er svært at finde danske leverandører på linje med Audible til at levere dette som service. Netlydbog er et glimrende eksempelvis på, at infrastrukturen til oplæste tekster på dansk simpelthen er ikke-eksisterende.)

 3. Jacob avatar
  Jacob

  Lydudgaven af WA virker fint for mig. Håber du ¨får adgang. Den er simpelthen bare super.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *