Anvendelse af corporate blogs

bg_1

Jeg sidder i bestyrelsen for Mondo A/S og har gjort dette siden sidste efterår, hvor jeg indtrådte i forbindelse med børsintroduktionen af Mondo på OMX small cap. Derfor har jeg en interesse i nedennævnte corporate blog “Anders’ mening” og det forhold, som Mondos direktør Anders Chr. Andersen behandler i det konkrete blogindlæg.

Anders’ mening » Mon ikke Jyllandsposten vinder Cavlingprisen i år ;-)?:

Jeg bliver desværre nødt til at benytte denne lidt utraditionelle kommunikationsform for, at imødegå den dybt afslørende og skandaløse historie som en journalist ved Jyllandsposten arbejder på om Mondo/undertegnede. Alle mine hemmeligheder er nemlig blevet afsløret. Jeg kan derfor kun sige til læseren; læs trygt videre men vær beredt på det værste…

Uden at tage stilling til det konkrete forhold – man kan jo nok forudse min holdning som bestyrelsesmedlem i Mondo (!) – så bliver det interessant at anvendelsen af en sådan corporate blog kan komme til at påvirke diskursen i forbindelse med en (formodningsvis) negativ presseomtale.

Technorati Tags:
, ,

  1. […] Jeg så historien hos Overskrift.dk (som jeg også kan takke for udtrykket at “mod-blogge”) – og den er også fulgt op af advokat Martin von Haller Grønbæk, der sidder i bestyrelsen for Mondo. […]

  2. Sådan håndterer du pressen

    I weekenden skrev en dansk direktør et frustreret indlæg i sin blog. Direktøren var frustreret over en journalist og brugte bloggen til at få afløb over frustrationen. Det var nok ikke klogt, og han kunne have undgået at sætte sig i den situatio…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *