SAS' Snowflake-fly er svære at finde

I was interviewed (for about 10 seconds!) Thursday 22 May 2003 for TV2 Finans about the importance of domain name strategies.

Here’s some mentioning (in Danish) of the interview from Infopaq:

SAS flyver discount under navnet ‘Snowflake’, men søger man efter ‘Snowflake’ på nettet, finder man en tilfældig amerikansk hjemmeside. Og søger man igen, men denne gang under www.snowflake.se, finder man discounttilbud fra Ryanair, der er en af SAS’s værste konkurrenter. Den korrekte adresse er www.flysnowflake.com, men det er langt fra indlysende for forbrugerne. Eva-Karin Dahl, svensk direktør i Snowflake, udtaler, at de er bevidste om problemet, men at de ikke har været dygtige nok til at beskytte navnet, og det er en velkendt problematik for Martin von Haller Grønbæk, advokat i Foreningen for Dansk Internethandel. Han udtaler, at virksomheder i mange tilfælde ikke er gode nok til at ‘cleare deres rettigheder’, når det drejer sig om internettet. (TV 2 Finans kl. 22.15)

 1. Lars avatar
  Lars

  Ja det er rigtig.
  jeg ahr selv prøvet at finde snowflake. Men blevet nødt til at opgive. Og så købt min flybillet et andet sted. Desuden tror jeg navnet i sig selv er ret dårlig. Hvad er en snow flake; noget som flyver rundt lidt i luften for at sen lande på marken og forsvinde igen…?
  Jeg forstår ikke at man ikke sikrer sig at det er til at finde på nettet, når det er en netbaseret virksomhed. Tænk hvor mange penge der er satset på ar inarbejde navnet.

 2. Martin avatar

  You will find the right site at http://www.flysnowflake.com

  brgds

  Martin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *