DR2 Deadline om Facebook (in Danish)

ishot-55

Jeg havde her søndag aften fornøjelsen af at deltage i en kort debat om Facebook på DRs Deadline. Min “modpart” var Mette Boye fra Forbrugerrådet. Og egentlig er vi ikke ret uenige.

Jeg er ikke imod persondatalovgivning. Jeg tror blot, at den ofte er virkningsløs i relation til nye webtjenester og i værste fald forhindrer nye og spændende forretninger i at udvikle sig.

Der er brug for beskyttelse af brugernes privatliv, men jeg tror, at denne beskyttelse mere effektivt sker ved, at brugerne selv lærer at beskytte sig, og ved at vi som bruger søger mod tjenester, der giver os det niveau af beskyttelse, som vi ønsker, og som kan adskille sig fra person til person. Her vil lovgivningen altid halte efter.

Technorati Tags:
, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *