Stem på Charlotte Fischer (in Danish)

Det kommende folketingsvalg har virkelig fået mine øjne op for et personligt dilemma. På det ene side har denne valgkamp som aldrig før bekræfte mig i, at det nuværende politiske system på mange fundamentale områder ikke fungerer. Der er ingen visioner med i valgkampen, og det er stort set umuligt at se forskel på midterpartierne, samtidigt med, at de såkaldte fløjpartier overhovedet ingen reelle alternativer stiller med. Politikerne står i kø for at “bestikke” de store grupper indenfor vælgerkorpset med “gaver”, som betales af staten og særligt af fremtidens generationer af skatteydere.

På den anden side, så stiller der ved dette folketingsvalg flere kandidater op, som jeg kender personligt, og hvis integritet og fornuft jeg helt klart anerkender og værdsætter. Det er personer, som jeg ville stemme på, stort set uanset hvilket parti, som de måtte have været opstillet for.

Jeg kunne ikke drømme om at stemme på et parti, men jeg stemmer gerne personligt! Her er nogle af mine favoritter:

Charlotte Fischer. Lotte, som foroven posere sammen med min søn Vilhelm uden foran vores hus i Store Kannikestræde, er min personlige favorit. Hun stiller op i min kreds, og hun får min stemme.

Morten Helveg Petersen. Morten er den fremmeste IT-politiske ordfører på Christianborg, og han gør meget for at fremme en afbalanceret og informeret IT-politik i Danmark.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *