Praktisk IT-jura (in Danish)

Et modulopbygget uddannelsesforløb, der kombinerer personlig udvikling med et generelt kompetenceløft i virksomheden. Uddannelsen kan gennemføres i samarbejde mellem to medarbejdere fra samme virksomhed eventuelt med udgangspunkt i et praktisk projekt. Uddannelsesforløbet kan afsluttes med en eksamen.

Deltagere
Virksomhedsjurister, IT-medarbejdere, projektledere, virksomhedsledere og andre, der regelmæssigt er i berøring med IT i virksomheden. Uddannelsesforløbet kan eventuelt gennemføres i samarbejde mellem to medarbejdere, således at IT medarbejderen f.eks. kan få større indsigt i juraen og juristen kan få større indsigt teknologien og de forretningsmæssige aspekter af den nye teknologi. Det afgørende er, at virksomhedens samlede kompetence løftes, uanset hvordan virksomheden er organiseret.

Tid og sted
Uddannelsen starter med introduktionsdag mandag den 11.august 2003 og slutter med mulighed for eksamen torsdag den 11. december 2003
Kursusstedet er Admiral Gjeddes Gaard, København og Djøf Mødecenter . Eksternat.

Download beskrivelse og program.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *