Dot.com's growing up

In the article Ensomme IT-slidere by by Jens Herman Iversen in Berlingske Tidende 16 February 2003 I am quoted as follows:

Der findes ikke nyere tal, der kan give en retningspil på, hvor mange enmandsejede internet-virksomheder, der findes i dag, men Martin von Haller Grønbæk mener, at der er mange. Han er advokat med speciale i IT og rådgivning til iværksættere, og han var medstifter af Foreningen for Dansk Internet Handel.

»Jeg er overbevist om, at der findes en masse små internet-virksomheder, som har gearet deres udgifter til at være en lille virksomhed. De skal ikke nødvendigvis vækste specielt meget og har derfor relativt lave omkostninger. Men de er ikke så højt profilerede, som de var for nogle år siden, og de lever lidt mere stille,« siger Martin von Haller Grønbæk og sammenligner med dot.com-tiden:

»Den gang havde man en ide om, at man bare kunne gøre et eller andet på internet, og så blev det automatisk noget, der kunne bringes ud i verden. I dag er det omvendt. Disse mindre virksomheder har fundet deres nicher, og de ved, at de ikke nødvendigvis bliver meget større,« siger han.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *